Korting op al je pinbetalingen

Wat dacht jij van korting op boodschappen,  webshops (zoals Bol.com, Coolblue), Thuisbezorgd.nl, McDonalds, hotels, cafés bioscopen etc. Allemaal hebben ze één ding gemeen. Ze accepteren betalingen met een VISA kaart. In Amerika zijn creditkaarten met cashback een bekend fenomeen. In Nederland is dit nog redelijk onbekend. Wanneer jij een betaling doet met een credit/debetkaart betaalt de winkel een bedrag voor het verwerken van deze transactie. Dit is meestal tussen de 1.5% en 4%.  Gebruik je een kaart met cashback, dan krijg jij een deel van deze kosten teruggestort. Voor het gebruik van deze kaarten heb je geen cryptomunten nodig. je kan deze kaarten gewoon met euro's opwaarderen.

Zelf gebruik ik onderstaande kaarten. Er zitten kleine verschillen in het gebruik maar in principe doen ze hetzelfde. Heb jij een creditcard van de bank? Hiervoor betaal je vaak een bedrag tussen de €1 en €3 per maand. Onderstaande kaarten zijn volledig gratis. Mijn partner en ik proberen zoveel mogelijk met een cashback te betalen. In mijn persoonlijke situatie (een gezin met 1 kind) levert 1% cashback ons ongeveer €5 per week op

Plutus

Bij Plutus kan je een gratis kaart aanvragen. Je kan dan kiezen voor 1 dienst die je van hun krijgt, zoals bijvoorbeeld gratis Spotify Premium, of Netflix. Daarnaast krijg je op alle transacties 3% cashback (tot een maximum van €200 per maand). Oftewel, het is zo’n €17.50 per maand gratis geld. 

 

Je kan de kaart upgraden om meer voordelen hier uit te halen. Meer hierover lees je op deze pagina Plutus - Unlock the Potential of Your Cryptocurrencies

 

Vraag je de kaart aan via onderstaande link dan krijgen we allebei ook nog €10 gratis https://dex.plutus.it/auth/referee/signup?refId=yiHH5W

Binance

Op de pagina " Wat is Crypto" leg ik uit wat Binance is. Naast de grootste exchange ter wereld biedt Binance een scala een mogelijkheden om extra te verdienen aan crypto. Binance heeft een eigen cryptomunt genaamd BNB.

Je kan bij Binance gratis de Binance Card bestellen. Afhankelijk van het aantal BNB dat jij hebt, zal je korting krijgen bij het gebruik van de kaart. Ook deze kaart werkt op dezelfde manier als je pinpas.

Heb jij 1 BNB dan krijg je 2% korting, heb je 10 BNB dan krijg je 3% korting enz. Dit vergt een investering, maar dit geld ben je niet kwijt. Zolang jij BNB hebt krijg je korting. Ook al gaat de koers naar beneden, door middel van de cashback verdien je de investering terug.

Crypto.com

Op de pagina Rente op je geld leg ik uit wat Crypto.com  onder andere te bieden heeft. Naast de rente zijn de crypto.com debetkaarten erg populair.  deze kaart werkt hetzelfde als de pinpas die je nu gebruikt.

De gratis kaart geeft jouw 1% korting op al je aankopen. Ben jij bereid te investeren dan kan je genieten van meer voordelen. Bij een investering van $400 krijg je een kaart met 2% cashback op al je aankopen en gratis Spotify Premium. De volgende kaart geeft 3% cashback, gratis Spotify Premium en Netflix.

Ben je de kaart zat? Dan krijg je je investering terug. Hiervan kan de waarde in de tussentijd afgenomen zijn. Mijn tip zou dan ook zijn de kaart in elk geval te gebruiken tot je de investering terugverdiend hebt.

Registreer je met de volgende link en ontvang $25 aan waarde van hun eigen cryptomunt (CRO) https://crypto.com/app/v4ndsw8gbx 

Curve

 

Nu denk je misschien "Leuk zo'n betaalkaart met cashback, maar m'n partner dan?" Het is namelijk maar 1 fysieke kaart. Hoe gaat mijn partner hiermee betalen? Bij Curve kan je een gratis kaart bestellen die je aan een bestaande kaart kan koppelen. Op deze manier kunnen jij en je partner altijd en overal afrekenen met korting.

Registreer je met deze link en krijg £5 cadeau http://www.curve.app/join#D4YZQ7BN

Naast Crypto.com en Binance zijn er momenteel veel bedrijven bezig een eigen kaart te lanceren. Als hier concurrerende modellen bij zitten en ik zelf tevreden over ben, zal ik deze toevoegen.